Maatregelen Coronavirus

Geachte bezoeker van Kenamju Fysiotherapie,

Zoals u ongetwijfeld heeft vernomen is er door het RIVM op 30 april jl. groen licht gegeven aan de fysiotherapeuten om stapsgewijs open te gaan. Vanuit onze beroepsgroep is er een triageplan gemaakt dat de mogelijkheid geeft verantwoord en veilig onze fysiotherapeutische zorg op te schalen.
Om ieders gezondheid te kunnen waarborgen hebben wij onze praktijkruimtes aangepast volgens de opgedragen hygiëne richtlijnen

Vanaf vandaag zijn wij geopend voor noodzakelijke fysiotherapeutische zorg. Hieronder verstaan wij acute klachten van het bewegingsapparaat, verwezen revalidatie na operatie en nog openstaande revalidatietrajecten.
Voorafgaand aan een afspraak screenen wij zorgvuldig. Daarbij wordt bepaald of behandeling op de praktijk noodzakelijk is, of dat behandeling via videobellen nog volstaat. Ons team werkt met gesplitste roosters waardoor iedereen de ruimte heeft om op gepaste afstand fysiotherapeutische zorg te krijgen.

Wij houden de adviezen van RIVM en ons genootschap scherp in de gaten en zullen op basis van hun advies onze activiteiten op- of afschalen.
Mocht u verdere vragen hebben betreft ons opschalingsprotocol of de behandelmogelijkheden dan horen we dit graag.

Met sportieve groet, Team Kenamju Fysiotherapie

Neem direct contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Start typing and press Enter to search